Etkileyici olmak için şık giyinmek nasıl önemliyse güzel bir koku da o kadar önemli. Sizinle ve karakterinizle uyumlu bir kokuyu bulduğunuzda, o sizi sizden önce anlatır. Bu yüzden de parfüm seçmek oldukça önemli. Sizin için yeni çıkan iddialı beş erkek parfümünü derledik.

Bulgari Man In Black EDP

Baharatlı üst notaların yavaşça duyulara hitap eden sıcak ambere karıştığı ve son olarak odunsu tütsü kokularıyla harmanlandığı bu parfüm, modern erkeğin maskülen özünü yansıtıyor.

Yves Saint Laurent Y Le Parfum EDP

Y Le Parfum’ün açılışında yeşil elma notaları bulunuyor. Orta notasında aldehid akorları ve mineraller var. Kalp notasındaki diva lavanta kokuya eşsiz Fougere etkisini yaratmak için ekleniyor. Portakal çiçeği ve badem notaları ile ikonik erkeksi dokunuşlar kokunun kalbini oluşturuyor. Taze sedir ağacı notaları ile koku derinliklere doğru bir yolculuğa çıkıyor. Dip notasında paçuli ve olibanum ile de koku benliğine kavuşuyor.

Dior Sauvage Elixir

Dior Sauvage’ın simgesel tazeliği, zengin odunsu ve lavanta özleriyle beraber sarhoş edici baharatların kalbinde birleştirildi. Koku, greyfurt, baharatlar, organik AOP lavanta ve zengin odun notalarıyla beklenmedik ve şaşırtıcı iz bırakıyor.

Armani Code Le Parfum

Üst notada, İtalya’daki Calabria’ya özgü bergamot, ışıltılı ve canlı bir tazelik getiriyor. Kalp notasında iris, asil ve zarif, aromatik ve çiçeksi bir imza yaratıyor. Alt notada tonka fasulyesi mutlak güçlü ve şehvetli bir iz ortaya koyuyor.

Atkinsons James EDP

Tepe notalarında: İtalyan limon İtalyan mandalina Litsea Cubeba Elemi ağacı Karabiber Madagaskar orpur. Kalp notalarında: Pomarose (meyveli gül) Mısır sardunyası, Lavanta Misk adaçayı bulunuyor. Dip notalarında ise sakız reçinesi, Cashmeran, Paçuli, Endonezya orpuru, Vanilya Haitian ve Vetiver orpur (güveotu) var.